MINI Collection Urban Style Tour in Amsterdam

Winkels etc., hier kan je (NewMINIclub) gadgets voor jezelf en je MINI verkrijgen.
LUV2XLR8
Volledig MINI minded!
Volledig MINI minded!
Locatie: Barendrecht
Berichten: 2486
Lid geworden op: 25 sep 2005, 21:34

MINI Collection Urban Style Tour in Amsterdam

29 mar 2007, 13:43

MINI collectie shoppen in MINI dubbeldekker:
MINI Collection Urban Style Tour in Amsterdam


Na Rome, Berlijn, München en Parijs is nu Amsterdam aan de beurt. Op 5 en 6 april as. is de MINI Collection Urban Style Tour in Nederland. In een extravagante dubbeldekker bus, de Double D, wordt de MINI Collection op een trendy, fashionable en hippe wijze getoond. De MINI Collection wordt gekenmerkt door fashion items van een hoge kwaliteit, innovatieve materialen die voorzien zijn van een perfecte afwerking met het onmiskenbare MINI design.
De Double D, een gerestylde originele Britse Leyland dubbeldekker, komt uit 1961, hetzelfde jaar als dat MINI haar eerste auto uitbracht. De Double D is karakteristiek Astro Black van kleur en heeft de echte MINI look door het zwart wit geblokte dak. Het interieur is omgetoverd tot een heuse showroom met opvallende sfeerverlichting. Door de gehele bus klinken urban sounds op zowel het beneden- als bovendek. De Double D is voorzien van verschillende vernuftige gadgets. Zo gaat bijvoorbeeld het dak, als de bus stilstaat, via een liftsysteem omhoog waardoor een fascinerende MINIInternational Lounge wordt gecreëerd. Een trendy omgeving om heerlijk te loungen.

Mobile Walk-in Store
De MINI Urban Style Tour geeft een sneak preview van de spraakmakende MINI Collection. De mobile walk-in store laat de speciale MINI Collection variërend van fashion accessoires, hippe t-shirts, basic overhemden en uitdagende sweaters zien. Ook design horloges, high-end eyewear en een exclusieve kofferset ontbreken niet.

Alle artikelen van de MINI Collection zijn verkrijgbaar bij de MINI dealer of online via: www.MINI.com/urbanstyletour.

De Double D staat 5 en 6 april as. voor de ingang van de Hollandhal bij de AutoRAI in Amsterdam en is toegankelijk voor het publiek. Tijdens beide dagen is het mogelijk producten uit de MINI collectie aan te schaffen.

Afbeelding
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
FunkyRAT
Be Mini
Be Mini
Locatie: ZTM
Berichten: 724
Lid geworden op: 22 apr 2006, 20:17

29 mar 2007, 15:05

zeker aanwezig! :mrgreen:
CooperS-lightningblue
Volledig MINI minded!
Volledig MINI minded!
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 6360
Lid geworden op: 08 apr 2006, 10:10

29 mar 2007, 16:46

De RAI is hier 15 minuten vandaag, misschien dat ik ook nog even kom koekeloeren! :mrgreen:
Afbeelding

Terug naar “MINI Stores, NMC Merchandise”