NewMINIclub.nl | de grootste New MINI club van Nederland - Registratie

Door het bezoeken van het “NewMINIclub forum” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “NewMINIclub forum”, “https://www.newminiclub.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “NewMINIclub forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “NewMINIclub forum”. Blijf je gebruik maken van “NewMINIclub forum”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “NewMINIclub forum” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “NewMINIclub forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “NewMINIclub forum” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

De beheerders van het forum checken regelmatig of er inactieve accounts zijn. Accounts die 90 dagen na activatie niet actief zijn op ons forum "lees ingelogd" zijn geweest worden van ons forum verwijderd. Vanuit de privacy wetgeving (AVG) dienen wij inactieve accounts te verwijderen voor uw en onze veiligheid.

Voor vragen omtrent de voorwaarden van registratie of bij problemen bij de registratie kun je mailen met [email protected].

Gelieve geen VPN (Virtual Private Network) gebruiken tijdens het registeren op ons forum. Wij kunnen anders geen IP check doen en daardoor het verzoek tot toegang tot ons forum niet goedkeuren!