Even voorstellen: Ultralite Racing

Ultralite Wheels lichtgewicht (race)velgen. Tevens leverancier van performance parts en raceware van onder andere Fletcher Mini, M2 Motorsport en Buddy Club. ‘Track proven, road perfect.’
Gebruikersavatar
Rik-220TC
Sponsor
Contacteer:
Locatie: Arnhem
    unknown unknown
Berichten: 32
Lid geworden op: 08 mei 2012, 20:47

Even voorstellen: Ultralite Racing

05 feb 2019, 21:01

Ha Mini-fans,

Ik ben Rik, distributeur van Ultralite Wheels in Europa.

Achtergrond
In 2010 startte ik met een schoolvriend een bedrijf in tuning en optimalisatie, een stap, die dankzij mijn Anglofilische (Jaguar E-types, S-type R's, MG's) opvoeding, al snel resulteerde in een specialisme in Engelse auto's. Met name MG's en Rovers, maar ook van Caterhams, Lotus en TVR's was ik niet vies. Tot 2017 was Rover Works dan ook hét adres voor onderhoud en reparaties aan Britse auto's, in December van dat jaar besloot ik echter dat het een hobby moest blijven, besloot ik de huur van mijn werkplaats op te zeggen en me te focussen op mijn 'grote-mensen-baan' bij H&M.

Mijn specialisme in Britse auto's leidde echter tot leuke samenwerkingen met verscheidene fabrikanten; Rover Works was inmiddels importeur van onder andere Superflex Polyurethaan bussen, Corbeau stoelen en Ultralite Wheels. Hoewel ik nog steeds slapend importeurschap houd op diverse merken, ben ik me in 2017 gaan focussen op Ultralite Wheels.

Toekomst
Ultralite Wheels Europe was de veelzeggende vlag waaronder we handelden. Daar we langzaam maar zeker wat marktaandeel wonnen besloten we eerder dit jaar onszelf om te dopen tot Ultralite Racing. Simpelweg omdat ik geen tijd heb meerdere merken te onderhouden.
We zijn importeur van M2 Motorsport (veerpootbruggen, aluminium koelvloeistof tankjes, koelslangen), Fletcher MINI (uitlaatsystemen, radiateurs; vast en zeker ook heel bekend voor de Classic Mini rijders onder ons) en Buddy Club. Langzaam maar zeker zal het assortiment dus groeien. En die Brexit? Daar zijn we al helemaal klaar voor! :mrgreen:

Website: https://www.ultraliteracing.com
Gebruikersavatar
Schroefie
NMC Staff
NMC Staff
Locatie: Veghel
    unknown unknown
Berichten: 2219
Lid geworden op: 02 jan 2014, 18:12

Re: Even voorstellen: Ultralite Racing

05 feb 2019, 21:14

Hoi Rik,

van harte welkom binnen de club en al even naar de velgen gekeken, erg gaaf en zeer scherp geprijst :icon_top:

Mvg. Milco
Gebruikersavatar
Rik-220TC
Sponsor
Contacteer:
Locatie: Arnhem
    unknown unknown
Berichten: 32
Lid geworden op: 08 mei 2012, 20:47

Re: Even voorstellen: Ultralite Racing

05 feb 2019, 21:29

Schroefie schreef:
05 feb 2019, 21:14
... en zeer scherp geprijst :icon_top:
Nog iets scherper voor New Mini Club-leden zelfs: KORTING!

Terug naar “Ultralite Racing”