Even voorstellen:

Uw MINI specialist van het Noorden. Voor BMW/MINI's in- en verkoop, reparatie en onderhoud en gespecialiseerd in verkoopbemiddeling
Christjan
Sponsor
Contacteer:
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jan 2020, 11:28

Even voorstellen:

07 jan 2020, 12:39

Afbeelding

Even voorstellen:

Hamstra & Herbers is een enthousiast groeiende onderneming dat zich heeft gespecialiseerd in MINI en BMW met een groot streven naar een langdurige relatie met de klant. Onze activiteiten bestaan uit de in- en verkoop van gebruikte MINI's en BMW's, maar ook de reparatie en onderhoud van uw MINI of BMW. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in verkoopbemiddeling van uw huidige of toekomstige auto.
Als u ooit eigenaar bent geweest van een classic Mini dan zal u ongetwijfeld de naam Coopernet wel eens voorbij hebben zien komen, een bedrijf dat c.a. 18 jaar geleden is opgericht door Erik Hamstra. Hier kon (en kunt!) u altijd terecht voor onderdelen, reparatie, onderhoud of APK voor de classic Mini. C.a. 10 jaar geleden kwam ik (Christjan Herbers) bij Erik op bezoek, niet alleen vanwege de interesse in de leuke Mini’s, maar ik wilde graag helpen in de werkplaats. Van het één kwam het ander, Erik leerde mij fanatiek sleutelen en zo zijn wij met af en toe een pauze altijd met elkaar in contact gebleven. De samenwerking heeft altijd in elkaars verlengde gewerkt, weten elkaar goed aan te vullen en we versterken elkaars enthousiasme.
Wij zijn transparant in onze werkzaamheden en vlot in onze handelingen. Graag besteden we meer tijd aan de klant. Natuurlijk moeten wij ons broodje verdienen, maar dat hoeft wat ons betreft niet op de massa=kassa manier, we vertrouwen op langdurige relaties en daar voelen wij ons ook prettiger bij.

Momenteel hebben wij een leuke aanbieding om onze klantenkring te vergroten:

:)) GROTE BEURT + APK VANAF €199,- :))
https://hamstra-herbers.nl/actie/

Daarnaast krijgen alle leden van de NewMINIclub.nl bij ons standaard 10% korting op het uurtarief in de werkplaats!
:bier

Mochten jullie nieuwsgierig zijn geworden dan zijn jullie uiteraard altijd welkom voor een bakje koffie, thee of chocomel!
Dinsdag – vrijdag zijn wij altijd aanwezig van 9:00-17:00, op maandag en zaterdag zijn we vaak onderweg dus werken wij die dagen enkel op afspraak.

Met vriendelijke groet,
Christjan Herbers & Erik Hamstra
Hamstra & Herbers
Voor de Blanken 1b
7963RP Ruinen
0528-711357
[email protected]

Afbeelding
Gebruikersavatar
Schroefie
NMC Staff
NMC Staff
Contacteer:
Locatie: Veghel
Berichten: 3206
Lid geworden op: 02 jan 2014, 18:12
Nederland

Re: Even voorstellen:

07 jan 2020, 20:13

Van harte welkom Christiaan en Erik,

leuk dat jullie mede sponsor willen zijn en vooral in die hoek in Nederland is het mooi om een enthousiaste MINI specialist te hebben.
Veel succes en hopelijk weten de NewMINIclub leden uit de buurt jullie te vinden, tevens lees ik 10% korting op het uurtarief, heel netjes :icon_top:

Mijn eerste R56 Cooper komt trouwens bij jullie om de hoek vandaan, bij Brunveld uit Hoogeveen. Was het ritje destijds wel waard, even proef rijden en meteen verkocht :wink:

Afbeelding

Mocht ik in de buurt zijn kom ik zeker even op de koffie :icon_top:

Veel succes

Mvg. Milco

Terug naar “Hamstra & Herbers”