Nieuwe MINI App voor iOS en Android

De officiele apps van MINI en overige apps die handig zijn voor je MINI.
Gebruikersavatar
MINIf57JCW
NMC Staff
NMC Staff
Contacteer:
Locatie: Wijchen
Berichten: 522
Lid geworden op: 17 jan 2006, 19:42
Nederland

Nieuwe MINI App voor iOS en Android

06 aug 2020, 15:56

De opvolger van de MINI Connected App is nu beschikbaar. De nieuwe App heeft de naam MINI App gekregen en is te downloaden voor iOS en Android via de twee onderstaande links:

Bedien uw MINI op afstand. De nieuwe MINI App is de opvolger van de MINI Connected App. De MINI App heeft een nieuw, modern design en intuÏtieve en eenvoudige bediening. Open en sluit portieren, vind uw MINI, check de status of plan een reis met de MINI App.

Apple iOS (iPhone): klik hier (minimaal iOS 12)
Google Android: klik hier (vanaf Android versie 6)

Let op! Deze app is alleen geschikt en te gebruiken voor MINI's vanaf het bouwjaar maart 2018!

Met de MINI App kunt u:

• Uw AUTO bedienen: uw MINI op afstand bedienen, altijd verbonden - openen en sluiten van portieren, de climate control activeren en de status van uw MINI controleren, direct op uw smartphone.
• KAART-functies uitvoeren: de dichtstbijzijnde parkeerplaats, tank- of laadstation vinden en het adres direct naar het navigatiesysteem in uw MINI sturen.
• Uw PROFIEL bewerken: uw persoonlijke voorkeuren instellen en het laatste nieuws van MINI bekijken.

Ontdek de connectiviteit van MINI met de MINI App:

CHECK DE STATUS VAN UW MINI EN KRIJG TOEGANG TOT UW AUTO OP AFSTAND
U checkt uw voertuigstatus eenvoudig, waar u ook bent. Zie in één oogopslag of 'Alles oke' is en bekijk de belangrijkste informatie zoals actieradius, locatie of een raam dat open staat. Haal ik mijn volgende bestemming? De MINI App geeft u inzicht in de actuele laadstatus van uw volledig elektrische of Plug-in Hybride MINI en maakt het plannen van laadstops eenvoudig, zo plant u makkelijk vooruit. De MINI App zegt 'Alles oke' wanneer het oliepeil en de bandenspanning in orde zijn en uw MINI klaar voor vertrek is. Sluit de portieren of activeer de climate control met uw smartphone! Gebruik de MINI App om de basisfuncties van uw MINI op afstande te bedienen. Het openen van de auto-tab in de app is voldoende. Vind uw MINI met uw smartphone. De app laat u op de kaart zien waar uw MINI zich bevindt.

PLAN UW VOLGENDE REIS
Of u nu gaat werken, op zakenreis gaat, op vakantie gaat of een weekendje weg, met de MINI App heeft u altijd de beste navigatiefeatures bij de hand. Zo zorgt u dat u op tijd aankomt en kunt u ontspannen genieten van de reis in uw MINI. U kunt ook de kaart in de app gebruiken om in uw directe omgeving te zoeken of points of interest (POI's) te vinden. Stuur uw bestemming vervolgens direct naar het navigatiesysteem van uw MINI. U kunt daarbij direct een parkeerplaats zoeken en de openingstijden en kosten checken. Wanneer u met een MINI Plug-in Hybride of volledige elektrische MINI rijdt heeft u bovendien altijd inzicht in de elektrische actieradius. En mocht u een laadstation nodig hebben, dan helpt de MINI App om die eenvoudig te vinden.

ONTDEK MEER FEATURES...
Wanneer uw MINI toe is aan onderhoud, geeft de app u een seintje. U kunt vervolgens een dealer zoeken in de app, de openingstijden zien en direct een afspraak plannen bij de MINI dealer van uw voorkeur. In geval van pech onderweg kunt u met de MINI App eenvoudig en snel contact opnemen met de MINI Service Centrale.
The Most Dangerous Combination Since Nitro and Glycerine!
Afbeelding
MINI (F57) John Cooper Works Cabrio & MINI Cooper (R50)

Terug naar “Apps voor de MINI”