Ik heb 2 sleutels maar.......

De binnenkant, alles over het interieur, audio, navigatie, carkits etc.
Gebruikersavatar
Buur
4 op een rij!
4 op een rij!
Berichten: 125
Lid geworden op: 23 okt 2017, 19:39

06 mei 2018, 20:15

Robert schreef:
03 mei 2018, 20:52
...en alarm ook al eens getest? Bijvoorbeeld raampje naar beneden te doen, uitstappen, deur op slot, rode lampje gaat knipperen. Minuutje of zo wachten, en dan door het openstaande raampje naar binnen wapperen met je hand/arm?? Dan zou de MINI moeten gaan joelen (als je interieurbeveiliging hebt; dat kleine 'torentje' aan het dak boven de achterbank).
Of een handige sleutelaar heeft een knipperled aangesloten, zodat ie gaat knipperen als je de deuren op slot doet... :D (maar dan heb je geen echt alarm :? )
Ik heb het eens geprobeerd en het alarm doet het super, paar keer zwaaien en horen & zien vergaat!
Terwijl ik wel altijd die tweede sleutel gebruik...
Gebruikersavatar
Frans.
Enthousiast
Enthousiast
Berichten: 98
Lid geworden op: 12 nov 2015, 22:23
Locatie: Zuid Limburg
Contacteer:

11 mei 2018, 07:27

Ehhh....tja...,ik heb een college op het werk wiens vrouw een R52 heeft. Ik heb hem mijn "probleem" voorgelegd en hij geeft aan dat hun Mini ook een fabrieksalarm heeft en zijn vrouw "natuurlijk" de sleutel met afstandsbediening gebruikt maar hij probleemloos met de kale sleutel rijdt. De auto laat zich gewoon met de sleutel in het portierslot openen zonder dat het alarm gaat loeien ?? schiet mij maar lek !!
Klik hier voor mijn SYR
Gebruikersavatar
Carbon-black
4 op een rij!
4 op een rij!
Berichten: 162
Lid geworden op: 11 mei 2018, 22:14
Locatie: Aan het stuurwiel ;-)

18 mei 2018, 06:27

Buur schreef:Oke vreemd, er zit bij wel alarm in maar met de tweede sleutel gaat het alarm niet af... als ik de auto uit lees zie ik wel dat er ooit gerommeld is met een sleutel... Ik gebruik de tweede sleutel omdat die met afstands bediening kapot is. Die knopjes zijn van de printplaat af, gewoon versleten.
dat uitlezen... waar doe je dat mee?

Verstuurd vanaf mijn SM-J320FN met Tapatalk

GREETZ,
P@rick
Gebruikersavatar
Buur
4 op een rij!
4 op een rij!
Berichten: 125
Lid geworden op: 23 okt 2017, 19:39

18 mei 2018, 10:10

Met een laptop met diagnose software van Bosch erop.
Gebruikersavatar
Mini-Gijs
Mod virus alert!
Mod virus alert!
Berichten: 398
Lid geworden op: 21 sep 2013, 13:11
Locatie: Zutphen

18 mei 2018, 14:23

Is volgens mij een code die je kunt programmeren met ncsexpert.

Iets van “ disarm with key” of zoiets.

Ik zal van het weekeinde eens kijken.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Gebruikersavatar
Robert
Volledig MINI minded!
Volledig MINI minded!
Berichten: 2467
Lid geworden op: 28 okt 2016, 06:46

18 mei 2018, 18:46

In de BC1-module:
KEY_DISARM -- activ / nicht_aktiv
of
SCHAERFEN/ENTSCHAERFEN -- schloss_und_fernbedienung / nur_mit_fernbedienung

De laatste optie zit alleen in de c05, c06 en c07 versie van de software. Niet in c02 en c03. :mrgreen:
Maar of het helpt om de KEY_DISARM te veranderen, dat blijft dan de vraag. Niet alle veranderingen werken ook daadwerkelijk in de MINI, helaas...
Gebruikersavatar
Mini-Gijs
Mod virus alert!
Mod virus alert!
Berichten: 398
Lid geworden op: 21 sep 2013, 13:11
Locatie: Zutphen

19 mei 2018, 10:16

Robert schreef:In de BC1-module:
KEY_DISARM -- activ / nicht_aktiv
of
SCHAERFEN/ENTSCHAERFEN -- schloss_und_fernbedienung / nur_mit_fernbedienung

De laatste optie zit alleen in de c05, c06 en c07 versie van de software. Niet in c02 en c03. :mrgreen:
Maar of het helpt om de KEY_DISARM te veranderen, dat blijft dan de vraag. Niet alle veranderingen werken ook daadwerkelijk in de MINI, helaas...
Dat is hem inderdaad Robert, key disarm!
Heeft bij mijn coopers steeds gewerkt!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Plaats reactie

Terug naar “Interieur en audio”