Ultieme roadtrip door Nederland van 2.700 km

Van alles en niet over de MINI (géén verkoop-topic).
Gebruikersavatar
MINIf57JCW
NMC Staff
NMC Staff
Contacteer:
Locatie: Wijchen
    Windows 10 Chrome
Berichten: 351
Lid geworden op: 17 jan 2006, 19:42

Ultieme roadtrip door Nederland van 2.700 km

25 jun 2020, 13:49

Ik snap best als je momenteel geen zin hebt om de grens over te gaan voor een vakantie. Al dat geëmmer met mondkapjes, weigerende annuleringsverzekeringen en in elke taal opzoeken hoe je moet uitleggen dat je niet ziek bent maar gewoon last hebt van hooikoorts. De beste oplossing is dan ook om een roadtrip door eigen land maken, waarbij je de koele, gefilterde, pollenvrije lucht van je eigen auto hapt. Dat is pas optimaal gebruik maken van de wegenbelasting. Als je het durft, kun je onderweg best een terrasje opzoeken en een hotelletje boeken.

De ultieme roadtrip door Nederland is opgedeeld in veertien etappes en begint in Friesland. Liever in de buurt beginnen? Geen probleem, want de route maakt een rondje. Je kunt dus prima in Goes of bij Lopik beginnen, wat jij wilt. In principe doe je één etappe per dag, maar afhankelijk van je aandachtsspanne bij de bezienswaardigheden, kun je best twee of drie etappes in een dag proppen.

De ultieme roadtrip door Nederland leidt door vrijwel elke provincie, op Flevoland na (dat is ook begrijpelijk). Ook lijken de makers met een grote boog om Den Haag heen te willen. Kinderdijk, De Veluwe, Zeeland en zelfs een kastelenroute over de Utrechtse Heuvelrug is inbegrepen. De route is al helemaal uitgetekend in Google Maps. Het enige wat je moet doen, is hem even invoeren. Bekijk de volledige route op je desktop of je mobiel via deze link.
The Most Dangerous Combination Since Nitro and Glycerine!
Afbeelding
Gebruikersavatar
N_Mdriver
4 op een rij!
4 op een rij!
Contacteer:
    Windows 10 Chrome
Berichten: 192
Lid geworden op: 01 nov 2008, 16:59

Re: Ultieme roadtrip door Nederland van 2.700 km

28 jun 2020, 10:15

mochten mensen het leuk vinden heb ik nog een paar routes door nederland in MyRoute-app staan.
zowel in 2019 als enkele weken terug een "rondje" nederland gedaan van overnachting naar overnachting......en dan enkele dagen, of langer daar blijven.
linkje naar 2019: https://www.myrouteapp.com/profile/rout ... etime/desc
linkje naar 2020: https://www.myrouteapp.com/profile/rout ... etime/desc

Terug naar “Kletshoek”