Lekkage passagier bij deurruber

Plaats reactie
Ben1
4 op een rij!
4 op een rij!
Berichten: 158
Lid geworden op: 12 jun 2017, 13:07

13 sep 2018, 18:11

Beste allemaal,

Ondanks bij een grote bui bemerkte ik dat aan de kant van de passagierzijde de vloer zeik nat was. Eerst dacht de bmw aan een lekkage van de kachelmotor of zo iets maar dat was het toch niet.. gelukkig.
Tot ik bij een heftige bui zag dat het via de deurruber ter hoogte van het zekeringkastje er dan druppels naar binnen komen. En dan na een uur is het weer zeiknat de vloerbedekking wat of hoe dringt dringen de druppels binnen ? Het rubber is niet uitgedroogd of zit goed geplaatst dus goed aangeslagen en niet bobbelig of zo. Wie heeft dit ook gehad of herkend dit verhaal en kan ik of mag ik dan de gouden tip. De bmw dealer vond het ook niet meer leuk om 4 keer in de wasstraat rond te gaan en geen conclusie te hebben voor mij.. ze snappen er ook niks van :O
Gebruikersavatar
Schroefie
Wingman
Berichten: 1460
Lid geworden op: 02 jan 2014, 19:12
Locatie: Veghel

13 sep 2018, 20:16

Al geprobeerd om met een waterslag water ter hoogte van het zekeringkasten door de naad tussen deur en chassis te spuiten om te kijken of er water binnen dringt. Zo niet, dan langzaam via de opening met de waterstraal naar boven. Er moet een punt komen dat je het water binnen ziet komen. Kan zelfs zo maar zijn dat het via de bovenzijde rubber binnendringt en ter hoogte van zekeringkasten pas naar buiten komt. Het je een panoramadak? Zo ja dan de afwatering controleren op verstopping.


succes

Milco
Plaats reactie

Terug naar “Exterieur”