NewMINIclub Kalender 2019

Ook in 2019 worden er weer ritten georganiseerd door en voor elkaar. Organiseer je er één, plaats het dan hier.
Gebruikersavatar
Schroefie
Wingman
Berichten: 1768
Lid geworden op: 02 jan 2014, 19:12
Locatie: Veghel

13 jan 2019, 14:09

Beste leden, gisteren 12 januari 2019 hebben we tijdens de officiële opening van het JCW Experience Center bij Ekris Veenendaal de NewMINIclub jaarkalender gepresenteerd, tevens was er voor de leden de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe Hoofdsponsor Ekris.

Er worden jaarlijks 4 events samen met Ekris georganiseerd en dat zijn dit jaar de Ekris MINI Night Rally, de Ekris Bloembollenrit, NewMINIclub Live event te Duiven, en een Ekris MINI Mistery event.
Hiernaast zullen we eind mei aanwezig zijn in Engeland bij het MINI@Home event van Luxewerx in Oxford en tevens de MINI fabriek in Oxford bezoeken. Mocht je interesse hebben dan moet je er snel bij zijn want de tickets voor het MINI@Home event gaan snel en voor het bezoek aan de MINI fabriek te Oxford zijn nog zo'n 9-tal plaatsen ter beschikking.

Max organiseert dit jaar wederom de MINI elfstedentocht in de maand juni en zullen we ook weer aanwezig zijn bij het Britisch Festival in Zandvoort. Voor de snelle jongens onder ons die graag het circuit op gaan is er in augustus weer de mogelijkheid om te racen op de MINIparts24 Trackday.

In september staat er een goede doelen rit op de kalender waarbij we als NewMINIclub, KiKa gaan ondersteunen. Sander, de organisator van MINI & Planes (al 3 jaar op rij) en werkzaam op de Vliegbasis Gilze Rijen wilde heel graag een keer met de NewMINIclub een rit organiseren voor KiKa en daar wilde we als NewMINIclub graag onze medewerking aan verlenen. Sander en zijn vrouw hebben een dochter die helaas ernstig ziek is, hij heeft daar tijdens de jaarkalender presentatie uitleg gegeven hoe het idee, de rit en de aanleiding van de rit tot stand is gekomen.

In November 2019 staat ook weer de MINI's in de Bush in de planning, daar is Wim Slagboom achter de schermen weer druk mee, meer daarover zal na de zomer duidelijk worden. Dit geldt voor de meeste events, de eerste op de rol is de Ekris MINI Night Rally op 17 februari, de tickets gaan hard dus wees er op tijd bij.

Vanuit de bestuurders van de NewMINIclub veel (rij)plezier bij de MINI events


Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Events 2019”