Close

NewMINIclub evenementen afgelast!

We hebben de evenementen pagina aangepast en hebben de evenementen die onder de vlag van de NewMINIclub worden georganiseerd verwijderd! De niet NMC evenementen die later dit jaar plaatsvinden en waar wij nog geen annulering van hebben ontvangen blijven op de pagina zichtbaar. 

4 t/m 8 juni 2020 | International Mini Meeting (IMM 2020)

Das IMM (International Mini Meeting) kommt nach Deutschland/Geiselwind, ins schöne Frankenland. Direkt an der Autobahn A3 gelegen zwischen Würzburg und Nürnberg ist das Eventzentrum Geiselwind. Das IMM findet vom 4. bis 8. Juni 2020 statt und wir freuen uns auf viele Minis, Mini Fahrer und Mini Begeisterte.

The IMM (International Mini Meeting) comes to Germany / Geiselwind, to beautiful Franconia. Located directly next to the motorway A3 between Wuerzburg and Nuremberg is the Event Center Geiselwind. The IMM will take place from 4th to 8th June 2020 and we look forward to many minis, mini driver and mini enthusiasts.

4 & 5 juli 2020 | Britisch Race Festival 2020

Het wordt weer een heerlijk weekend in Zandvoort. Met niet alleen een British Festival in het centrum van Zandvoort, maar ook volop autosportspektakel tijdens het British Race Festival op Circuit Zandvoort met verschillende Britse raceseries, waaronder de terugkeer van de populaire Ginetta merkencups. En wat te denken van de reis terug in de tijd met de betoverende klassiekers van de Vintage Revival Zandvoort. Elke Pre-War met een eigen en uniek verhaal. Let the fun begin! Meer info volgt.

 

 

5 juli 2020 | 25ste editie Swetterhage Run

In verband met de benodigde politiebegeleiding én de finale EK voetbal 2020 zal de 25ste jubileumrit plaatsvinden op zondag 5 juli. Meer informatie volgt binnenkort.

29 augustus 2020 | Miniparts24 Trackday 2020

Op het circuit rijden wordt ook in 2020 weer mogelijk gemaakt door Miniparts 24. Max. 100 MINI’s, wacht dus niet te lang met uw aanmelding. Elke MINI is welkom om te rijden op het circuit (Open Pitlane). Het circuit, Racepark Meppen, is open van 09:00 tot 17:00. Ook als u niet wil racen is een bezoek aan te raden, kraampjes, s’ avonds Grill met Live muziek dus het gaat weer een mooie en gezellige dag worden. Zie voor aanmelden en meer info het Facebook event.