Close

6 maart 2020 | Introductie MINI Electric.

Eindelijk in de showroom en eindelijk ook te ervaren. De MINI Electric. Vanaf 6 maart kun jij het volledig elektrische go-kart feeling in de MINI Electric ervaren. Zien we jou terug bij één van onze MINI vestigingen?
 
Vraag hier je proefrit aan: https://bit.ly/2ScvSDO

8 maart 2020 | Midden Limburgrit (LB)

Dit is een kaartleesrit voor Classic en New Mini’s. De route is ongeveer 50 kilometer lang en is op basis van een ingetekende lijn. Durf jij de uitdaging aan?

14 en 15 maart 2020 | Britisch CARS & Lifestyle

14 & 15 maart 2020 | British CARS & Lifestyle is Nederlands grootste evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s en Groot-Brittannië.

14 en 15 maart 2020 | MINI Elfstedentocht 2020

Ook in 2020 is de MINI Elfstedentocht er weer. We rijden de tocht in 2 dagen. Eigenlijk hoort ie in 1 dag, maar 230 km op 1 dag is erg veel. Liever in 2 dagen en genieten van het mooie Friese landschap, alle mooie MINI’s en natuurlijk van het gezelschap van elkaar. Zaterdagavond gaan we in Sneek met z’n allen lekker eten. Op zondag vertrekken we vanaf het hotel en rijden we via Harlingen door Noord-Friesland naar Dokkum om te eindigen in Leeuwarden.
28maart

28 maart 2020 | Cooper Cross Country

Dames, heren, MINI’s en MAXI’s, het is zover, bij deze is de inschrijving voor de Cooper Cross Country op 28 maart officieel geopend! In samenwerking met MINI Ekris verzorgen wij deze top dag voor jullie! We zullen een prachtige route rijden over de Veluwe, langs de IJssel en via de Posbank terug naar Ekris Velp. We hebben een prijsvraag met een fantastische hoofdprijs! Zie voor meer info ons Facebook event 

4 april 2020 | The happy Italian Job meeting

Zaterdag 4 april om 17.30 uur wil ik een meeting organiseren bij de Happy Italy in Alkmaar.  Daar kun je voor niet al te veel geld pizza’s en pasta’s eten. 

 

Er is een groot parkeerterrein voor niet al te veel parkeer geld. 

5 april 2020 | Cars en Coffee RA-Performance

Na een bewogen 2019 willen wij dit jaar toch weer die cars en coffee plaats laten vinden!
Seizoen opener, open huis van ons nieuwe pand, hopelijk goed weer en dikke machines!
Locatie:
 
RA-Performance
Florijnweg 7
6883JN Velp

10 april 2020 | 11e Avondmeet Apeldoorn

Meer informatie volgt spoedig. De locatie is al wel bekend. Het voormalige Zwitsal terrein in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 100. Meeting start om 19:00 uur op goede vrijdag 10 april.

13 april 2020 | Paasrit

Meer informatie volgt spoedig.

19 april 2020 | NewMINIclub Ekris Nachtrally

Het tijdstip van vertrek is vroeg of laat (ligt eraan hoe je er tegenaan kijkt). Maar in het holst van de nacht zal in 2020 weer een nachtrit georganiseerd worden. Meer informatie volgt uiteraard nog. Dus hou deze pagina en ons forum in de gaten. Tipje van de sluier: Max verstappen start op 19 april om 08:15 aan de GP in China. dit willen we uiteraard gaan combineren met het ontbijt van de nachtrally.

19 april 2020 | Nederlandse Mini Clubdag

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers.
 
Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini’s van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

26 april 2020 | Noord Holland rit (Noord-Kennemerland Editie)

Noord-Holland is weer een rit rijker. Op zondag 26 april organiseren Sharon en John een rit in de regio Noord-Kennemerland. Hieronder vallen de gemeente: Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest.

Onze startlocatie is MINI (en BMW) dealer Dusseldorp in Alkmaar. Hier worden we ontvangen met koffie/thee in de vernieuwde showroom. Het is ons gelukt om een uitdagende route te maken langs de duinen, over boerenwegen, dorpjes die je niet snel zal bezoeken en mooie landschappen.

Tussendoor zijn er op diverse locaties opdrachten die daar bekend worden gemaakt. Op een van de locaties kan je ook even pauzeren en uitgebreid rondkijken op het terrein naar diverse voertuigen die de eigenaar verzameld heeft in al die jaren.

4 t/m 8 juni 2020 | International Mini Meeting (IMM 2020)

Das IMM (International Mini Meeting) kommt nach Deutschland/Geiselwind, ins schöne Frankenland. Direkt an der Autobahn A3 gelegen zwischen Würzburg und Nürnberg ist das Eventzentrum Geiselwind. Das IMM findet vom 4. bis 8. Juni 2020 statt und wir freuen uns auf viele Minis, Mini Fahrer und Mini Begeisterte.

The IMM (International Mini Meeting) comes to Germany / Geiselwind, to beautiful Franconia. Located directly next to the motorway A3 between Wuerzburg and Nuremberg is the Event Center Geiselwind. The IMM will take place from 4th to 8th June 2020 and we look forward to many minis, mini driver and mini enthusiasts.

4 & 5 juli 2020 | Britisch Race Festival 2020

Het wordt weer een heerlijk weekend in Zandvoort. Met niet alleen een British Festival in het centrum van Zandvoort, maar ook volop autosportspektakel tijdens het British Race Festival op Circuit Zandvoort met verschillende Britse raceseries, waaronder de terugkeer van de populaire Ginetta merkencups. En wat te denken van de reis terug in de tijd met de betoverende klassiekers van de Vintage Revival Zandvoort. Elke Pre-War met een eigen en uniek verhaal. Let the fun begin! Meer info volgt.

 

 

5 juli 2020 | 25ste editie Swetterhage Run

In verband met de benodigde politiebegeleiding én de finale EK voetbal 2020 zal de 25ste jubileumrit plaatsvinden op zondag 5 juli. Meer informatie volgt binnenkort.

29 augustus 2020 | Miniparts24 Trackday 2020

Op het circuit rijden wordt ook in 2020 weer mogelijk gemaakt door Miniparts 24. Max. 100 MINI’s, wacht dus niet te lang met uw aanmelding. Elke MINI is welkom om te rijden op het circuit (Open Pitlane). Het circuit, Racepark Meppen, is open van 09:00 tot 17:00. Ook als u niet wil racen is een bezoek aan te raden, kraampjes, s’ avonds Grill met Live muziek dus het gaat weer een mooie en gezellige dag worden. Zie voor aanmelden en meer info het Facebook event.

13 september 2020 | MINIs Sailing to TEXEL

Op zondag 13 september 2020 varen we vanuit Den Helder eenmalig met de veerboot met zoveel mogelijk MINI’s (max 340) naar Texel. Deze boot moet vol met New MINI’s en Classic Mini’s!

Op Texel rijden we een MINI tourrit in de vorm van een trein.

Organisatie: Kees van Genderen. Mede organisator is Werner Michiels (Mini Club Vlaanderen) die filmt ons met zijn drone.  

11 oktober 2020 | MINI TOURRIT OOST 2020

Op zondag 11 oktober 2020 organiseer ik de jaarlijkse MINI TOURRIT OOST (Winterswijk-Winterswijk). We proberen de deelname zeker betaalbaar te maken. We rijden ook nu weer (niet in een treintje) via de Achterhoek en Twente naar de Holterberg en over de Sallandse Heuvelrug.

Nadere informatie volgt.