Close

MINI SIDEWALK KEERT TERUG

MINI komt dit jaar in maart met een exclusieve cabrio uitvoering “de Sidewalk”. MINI heeft de Sidewalk teruggebracht. De luxe uitvoering voor de Cabrio hebben we jaren geleden eerder gezien bij de vorige generatie (R52) en nu komt de Sidewalk editie weer terug. 
 
De nieuwe MINI Cabrio Sidewalk komt in een exclusieve kleur met de naam Deep Laguna. Deze donkerblauwe tint is exclusief voorbehouden aan de Sidewalk. Naast de blauwe kleur, heeft deze Cabrio twee zwarte strepen over de motorkap lopen. De 17-inch lichtmetalen velgen zijn in two-tone kleuren uitgevoerd.
 
De nieuwe MINI Cabrio Sidewalk zal leverbaar worden in combinatie met drie varianten. Als One (102 pk), als Cooper (136 pk) en als Cooper S (192 pk). De eerste twee varianten hebben een 1.5 liter driecilinder motor, de Cooper S een viercilinder.
 
De MINI Sidewalk is vanaf maart van dit jaar te bewonderen in de showroom. Je kan hem al wel eerder al bekijken. Dan zul je moeten afreizen naar de autosalon in Brussel (van 10 t/m 19 januari) bij onze zuiderburen. De MINI Sidewalk zal in het Limburgse Born gebouwd gaan worden.