Close

newminiclub evenementen afgeLast!

Gezien de huidige omstandigheden m.b.t. de coronavirus uitbraak in de wereld houden wij ons als NewMINIclub strikt aan de regels en voorschriften die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Concreet betekent dit dat tot nader bericht alle evenementen, ritten en bijeenkomsten die onder de vlag van de NewMINIclub worden georganiseerd, zijn komen te vervallen.
 
Als de richtlijnen door de overheid in positieve zin worden aangepast zullen wij jullie weer berichten wanneer en hoe we de evenementen weer gaan oppakken. Ons forum, de nieuwe galerij (voor het plaatsen van foto’s van je MIN) als ook Facebook en Instagram blijven uiteraard beschikbaar om toch onze passie voor de MINI met elkaar te kunnen delen.
 
We hebben de evenementen pagina aangepast en verwijderen de evenementen die (voorlopig) niet doorgaan of waarvan nog niet duidelijk is wanneer ze alsnog gaan plaatsvinden. De niet NMC evenementen die later dit jaar plaatsvinden en waar wij nog geen annulering van hebben ontvangen blijven op de pagina wel zichtbaar.
 
Wij hopen jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Blijf gezond en hou elkaar in de gaten!
 
Beheerders NewMINIclub