Close

smartphone nmc achtergrond

Er zijn vele mooie wallpapers beschikbaar voor zowat elke smartphones. Fabrikanten van smartphones leveren standaard een hele reeks achtergronden, maar die worden op den duur wel wat saai. En als NewMINIclub / MINI liefhebber wil je liefst toch een mooie en orgininele achtergrond hebben (ook wel wallpaper genoemd).

We zijn zo creatief geweest om een paar mooie wallpapers te maken voor de smartphones met het logo van de NewMINIclub en John Cooper Works en het oude en nieuwe stijl logo van MINI. Er zit een leuke “animatie”in wat feitelijk een optische illusie is.

Doordat de achtergrond veel zwarte kleuren bevat, wordt dat deel van het scherm later geactiveerd. De linkerkant van de wallpaper wordt eerst uitgelicht, waarna de rest in een vloeiende beweging volgt. Het lijkt daardoor alsof de afbeelding geanimeerd wordt, terwijl het gewoon een stilstaand plaatje is. Dat is een extra leuk effect.

Links naar de verschillende downloads staan hieronder zodat je die als achtergrond kunt instellen. Veel plezier met je achtergrond :