Close

Twaalf Provinciën Fotowedstrijd

Nu de R weer in de maand zit en we met z’n alle het reproductiegetal (R) naar beneden moeten zien te krijgen moeten we creatief zijn om toch iets te organiseren. Volgens ons is dat gelukt. We kwamen met het idee van de Twaalf Provinciën Fotowedstrijd.

We hebben meer dan 6.000 leden, en onze leden zijn woonachtig in het gehele land. Dus elke provincie is feitelijk goed vertegenwoordigd.

Wat is de bedoeling? We hebben daarom een fotowedstrijd bedacht. Om de twee weken zal één van de twaalf provincies centraal komen te staan op onze Facebook groep. We starten zondagavond 25 oktober om 19:00 uur met de provincie Zeeland. Ieder lid dat woonachtig is in de provincie Zeeland kan een foto insturen van zijn / haar MINI (Classic of New) die genomen is in de betreffende provincie.

Per provincie zal er een Facebook evenement aangemaakt worden voor de duur van twee weken. De foto’s dienen in dit evenement geplaatst te worden (je hebt hier dus maximaal twee weken de tijd voor). De foto’s met de meeste likes worden door een jury van de huisfotografen van de NewMINIclub beoordeeld.  Dit zijn Noortje Blokland, Wim Slagboom, Marcel Pach, Vera van Zomeren en Kevin Elenbaas. Er is dus een stemming van alle leden (likes) en een stemming van een vakjury.

Na twee weken is er per provincie een winnaar die een mooie en leuke MIN prijs wint (en natuurlijk eeuwige roem).

Van de twaalf winnende foto wordt uiteindelijk een algehele winnaar gekozen in april 2021 die als hoofdprijs een fotoshoot wint met Noortje Blokland.

Hieronder een overzicht van wanneer welke provincie aan de buurt zal zijn.

• Zeeland (25 Oktober t/m 8 November)
• Zuid-Holland (8 November t/m 22 November)
• Noord-Holland (22 November t/m 6 December)
• Flevoland (6 December t/m 20 December)
• Friesland (20 December t/m 3 Januari)
• Groningen (3 Januari t/m 17 Januari)
• Drenthe (17 Januari t/m 31 Januari)
• Overijssel (31 Januari t/m 14 Februari)
• Gelderland (14 Februari t/m 28 Februari)
• Utrecht (28 Februari t/m 14 Maart)
• Noord-Brabant (14 Maart t/m 28 Maart)
• Limburg (28 Maart t/m 11 April)

De speelregels: je dient woonachtig te zijn in de provincie. Het mag een oudere foto zijn of je maakt een hele nieuwe. Je mag slechts één foto insturen. De foto moet genomen zijn door de inzender. De jury leden zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Door deel te nemen aan de wedstrijd geef je de NewMINIclub toestemming om je foto te gebruiken.

Enkele tips: maak een foto (liefst in landscape) van een typerend landschap, gebouw, of iets wat jou provincie uniek maakt. Wees creatief! Gebruik “photoshop” niet teveel. Vertel iets over het gebouw, je MINI, je dorp, stad etc. die je op de foto hebt staan.

Wil je mee doen? Klik dan hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

We hopen op vele mooie en leuke inzendingen zodat we als groep te zien krijgen wat er letterlijk leeft bij MINI/ Mini rijdend Nederland.

Heel veel succes, maar vooral ook veel plezier en creativiteit toegewenst.