Dat wij als NewMINIclub blij zijn met onze sponsoren moge duidelijk zijn.

Wij zijn in het bijzonder blij met het feit dat Ekris MINI onze hoofdsponsor is en het mede door hun financiële steun voor NewMINIclub mogelijk is om o.a. een mooi en stabiel forum te hebben en andere mooie events te kunnen organiseren. Daarnaast heeft Ekris een werkelijk prachtige webshop waar je echt alles voor jezelf of voor jou en je MINI met een mooie ledenkorting kunt kopen.

Veel leden hebben daar in het recente of in het verleden al eens wat besteld en ik weet zeker dat iedereen moet beamen dat het een geweldige webshop is die hun zaakjes perfect op orde heeft.

Nu zouden wij het als club tof vinden dat je als individueel lid de mogelijkheid benut om hiervoor een keer dankjewel tegen Ekris MINI te zeggen. Dit kan door via onderstaande link even kort je waardering voor hun webshop kenbaar te maken ten behoeve van de Webshop Awards wedstrijd waaraan ze deelnemen. Het kost je slechts 2 minuten van je tijd en naast het feit dat Ekris hiervoor dank je wel zegt, zijn er ook nog mooie prijzen te winnen.

Jij stemt toch zeker ook??

Hoe kun je jou waardering uitspreken en Ekris MINI hiermee helpen:

1. Ga naar http://www.bestewinkelketen.nl/ekris
2. Kies voor ‘Een andere categorie’
3. Druk op volgende
4. Vul ‘Ekris Webshop’ in en selecteer ‘Webshop’, tot slot categorie ‘Automotive’
5. Druk op volgende
6. Een korte lijst met vragen verschijnt, deze wijst voor zicht

Statistieken

  • Aantal berichten 802794
  • Aantal onderwerpen 27209
  • Aantal leden 8983

Ons nieuwste lid is KiloSjon

Wie is er online

In totaal zijn er 110 gebruikers online :: 2 geregistreerd, 0 verborgen en 108 gasten