Forum regels

Kijk even in bovenste topics van het forum voor hulp bij het gebruik van het forum om misverstanden te voorkomen.

Probeer eerst de zoekfunctie van het Forum als je op zoek bent naar specifieke informatie, grote kans dat je vraag al eens is behandeld. Dit is vaak de snelste manier om informatie te zoeken.

Gebruik alsjeblieft de Kletshoek als je een vraag wilt stellen of een antwoord wilt geven wat niet over MINI gaat (off-topic).

Discussies over straat races, illegale activiteiten, acties die andere medeweggebruikers in gevaar brengen en/of anderzijds aanstootgevend gedrag is niet toegestaan en dergelijke berichten / topics zullen per direct verwijderd worden. Berichten met erotisch, seksueel getinte inhoud en discriminerende foto's, banners en/of teksten worden zonder opgaaf van reden verwijderd van het forum.

Probeer voordat je post even na te gaan of een antwoord wat je geeft wel over het onderwerp gaat en andere NewMINIclubbers kan helpen. Zo niet, post dan je bericht in de topic Kletshoek.

Houdt rekening met andere NewMINIclubbers en blijf beleefd. Het is beter een niet passend / aanstootgevend bericht aan de forum moderators te melden dan een gelijksoortig antwoord te geven met kans op escalatie waar niemand bij gebaat is. De NewMINIclub faciliteert een enthousiaste gemeenschap waarvan de leden allemaal één ding gemeen hebben, ons enthousiasme voor de MINI. Denk daar alsjeblieft aan als je een bericht plaatst.

Schrijf je berichten in correct Nederlands en maak bij voorkeur geen gebruik van SMS of WhatsApp afkortingen zodat je berichten ook leesbaar blijven voor de andere NewMINIclubbers.

Je mag een berichtje plaatsen als je iets wilt verkopen wat van je eigen Mini af komt maar het moet wel voldoen aan de onderstaande commerciële regels. Plaats dan je bericht in de NMCClubshop als dat zo is. Te koop berichten die niet in de Clubshop staan en van spullen die niet van je eigen MINI af komen worden zonder tegenbericht verwijderd.

Bedrijven die NewMINIclub sponsoren via een banner mogen commerciële berichten plaatsen om nieuwe of gewijzigde producten onder de aandacht te brengen. Deze berichten moeten in de Te koop aangeboden Sponsoren geplaatst worden.

Bannerachtige commerciële berichten zijn niet toegestaan. Commerciële links geplaatst door bedrijven zijn niet toegestaan als je geen sponsor bent. Sponsoren helpen om de NewMINIclub website beschikbaar te maken voor iedereen. Commercieel misbruik van het forum kan daarom niet getolereerd worden.

Een commerciële link onder de profiel-WWW knop of een commercieel bericht in de signature is niet toegestaan en voorbehouden aan de sponsoren. Commerciële berichten om producten en services aan te prijzen zijn niet toegestaan tenzij je een sponsor bent of het bericht aan één van de onderstaande regels voldoet:

1) Als je bericht een eerlijk en oprecht antwoord is op een vraag van een NewMINIclubber welke niet verbonden is aan het bedrijf in kwestie. Bijvoorbeeld als je luchtfilters verkoopt en een NewMINIclubber heeft een vraag over luchtfilters mag je antwoorden. Maar wees dan volledig en eerlijk en plaats geen oproepen om contact op te nemen met je bedrijf om meer informatie te verkrijgen. Iedereen is er meer bij gebaat als je je productkennis openlijk deelt.

2) Als je bericht niet 'verkoopt'. Er zijn actieve leden die verbonden zijn aan tuning en styling bedrijven en op persoonlijke titel participeren en niet de behoefte voelen om hun producten en services te promoten. Zij zijn ook enthousiaste MINI eigenaren. NewMINIclub heet deze mensen van harte welkom!

Neem even contact op met de NewMINIclub via [email protected] als je een bedrijf hebt of bij een bedrijf bent aangesloten en het bedrijf via de NewMINIclub wilt promoten.

Wij staan uiteraard open voor sponsoring en kunnen op vele manieren meedenken om je bedrijven op diverse manieren te promoten of te ondersteunen.

Als je een bericht ziet wat in strijd is met de Forum regels en etiquette dan kun je dat melden via het e-mail [email protected] of via het uitroepteken bij een post. Een moderator van het forum zal dan het bericht(en) beoordelen en verwijderen dan wel niet aanpassen als deze in strijd is met de forum regels.

Gebruikers die zich niet houden aan de regels en etiquette lopen het risico van het forum te worden verwijderd en geblokkeerd te worden.

Wij wensen iedereen heel veel plezier op ons forum.

Forum beheerders NewMINIclub.nl