Bimmercode opties

Van alles over de 3de generatie MINI.
RobPt
One wheel wonder
One wheel wonder
Contacteer:
Locatie: Portugal
Berichten: 39
Lid geworden op: 19 dec 2018, 20:34

Bimmercode opties

13 jan 2019, 22:35

Omdat zo af en toe Bimmercode voorbij komt heb ik een PDF document als bijlage gevoegd met een overzicht van alle ondersteunde coderingsopties. Info komt van de website Bimmercodeapp. Vond het zelf n.l. erg vervelend om alle onderwerpen open te moeten klikken en steeds heen en weer te moeten scrollen. Daarom, na alles opengeklikt te hebben, alle tekst geselecteerd en in Word geplakt en het als PDF opgeslagen. Alleen de in mijn geval relevante pagina's heb ik geprint en bewaar ik bij de voertuigdocumentatie. Op die pagina’s heb ik alle aanpassingen die ik gemaakt heb genoteerd d.w.z. de 'oude' en de 'nieuwe' instellingen. Leek me makkelijker dan iedere keer op de website weer te gaan moeten zoeken waar iets ook al weer te vinden is in het geval ik iets wil terugzetten of wjzigen. Laat staan dat gepiel op m'n smartphone! Uiteraard moet je ook door het PDF-document scrollen maar zodra je gevonden hebt waar je mee aan de gang wilt print je die pagina('s) uit en duik je daarmee je auto in. De zgn. Expert mode is alleen te benaderen op je smartphone als je via de OBDII-adapter met je auto verbonden bent.

Wellicht bruikbaar voor anderen. Kortom, kijk zelf maar of je er iets mee kunt. Zo niet dan .......GGW :wink:

Op dit moment is Bimmercode alleen te gebruiken voor de Mini's die in dit sub-forum aan de orde komen.

Opm.: Het PDF-bestand wordt gedownload en afhankelijk van je OS en je instellingen opent Acrobat Reader automatisch het bestand.

Rob
Bijlagen
Bimmercode opties.pdf
Bimmercode opties
(173.64 KiB) 308 keer gedownload
Typefouten of grammaticale onjuistheden zijn ontstaan tijdens het verzenden van het bericht!
HaDries
One wheel wonder
One wheel wonder
Berichten: 40
Lid geworden op: 09 jun 2019, 14:29

Re: Bimmercode opties

02 dec 2019, 15:50

De Mini F56 JCW heeft de laatste software gekregen, nu werken d'r een hele boel optie's niet meer in bimmercode, 4 van de 9 mogelijkheden zijn nog maar bereikbaar. :oops: :evil:

Nieuwste update Bimmercode is uit, deze voegt meer opties toe.
We kunnen aan de slag.

Terug naar “MINI-Talk”