Upgrade geluid in F56

Kris2912
Nieuw Lid
Nieuw Lid
    Windows 10 Chrome
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 jul 2020, 17:18

Upgrade geluid in F56

17 jul 2020, 23:44

Mijn vraag is volgende; is de radio-unit van de F56 (navi prof) voorzien van quadlock-aansluitingen zoals bij de BMW1 en BMW3, zodat ik de Mosconi PPQL-4CH-5M kabelboom zou kunnen gebruiken??? En als ik deze stekker kan gebruiken, blijft dan al de rest van telefoonsysteem en dergelijke werken? Ik zou namelijk graag mijn installatie uit de BMW3 overbouwen naar de MINI van mijn vrouw en toen ik daar de Mosconi-kabel met quadlock gebruikte, weigerde de handsfree-set...

Dit is wat ze zeggen over deze stekkers...

Mosconi PPQL-4CH-5M
U wilt liever niet in uw orginele kabelboom knippen? Met deze plug & play kabelboom kunt u in een handomdraai een Mosconi ONE versterker of een GLADEN RS/XL versterker aansluiten. Behalve deze kabelboom hoeft u dan alleen nog de voeding voor de versterker aan te sluiten.

Quadlock stekker

Deze kabelboom is voorzien van een zogenaamde quadlock stekker welke probleemloos op uw orginele bekabeling aansluit (vraag aan uw dealer of uw auto over Quadlock of ISO stekkers beschikt). Vervolgens kunt u deze kabelboom aansluiten op een van de eerder genoemde versterkers. Zowel de voor- als achterluidsprekers worden dan door deversterker aangestuurd.

Bedankt alvast voor de reactie(s) ;-)
Kris2912
Nieuw Lid
Nieuw Lid
    Windows 10 Chrome
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 jul 2020, 17:18

Re: Upgrade geluid in F56

18 jul 2020, 04:35

Ik ga trouwens ook de A-stijlen vervangen door exemplaren met ruimte voor tweeters uiteraard... Weet er iemand of die bedrading voor de tweeters per toeval al klaar ligt of niet? En indien niet, waar ik best mijn scheidingsfilters wegmoffel en hoe ik vandaar best naar de deurspeakers en de tweeters ga???

Nogmaals bedankt alvast 8)

Terug naar “Interieur en audio”