Geannuleerd: French Mini Tour

Natascha
One wheel wonder
One wheel wonder
    unknown unknown
Berichten: 32
Lid geworden op: 26 nov 2013, 18:10

Geannuleerd: French Mini Tour

16 okt 2019, 23:04

Update 18 januari 2020

Helaas blijkt dat we nog steeds geen zekerheid hebben dat we op de camping terecht kunnen en dus hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om de reis dit jaar niet door te laten gaan. We blijven hoop houden dat het nog wel in orde komt en dat we volgend jaar alsnog de reis kunnen maken en dat jullie er dan bij kunnen zijn. Zie voor meer informatie het artikel in Seven 1 van 2020 die in Februari verschijnt.Toeren door de prachtige Franse Auvergne van 20-26 september 2020
Wij, Henk en Josephina de Bondt, organiseren een gezellige week toeren voor Classic en New Mini’s door ons huidige woongebied, de Auvergne. Dit doen samen met camping Les Tarteaux en de Mini Seven Club Nederland.

Locatie
Camping Les Tarteaux ligt in het dorpje Menat aan de rivier de Gorges de La Sioule. Deze groene camping heeft prachtige bomen en grote staanplaatsen en ook huisjes. Hij ligt ongeveer 800 km van Breda. We ontvangen je daar graag op zondag 20 september 2020 en openen de week met een gezamenlijk diner.

Activiteiten
Gedurende de week kun je meedoen met toertochten door het prachtige landschap van de Auvergne. Je rijdt over kronkelige, glooiende en soms steile bergwegen, langs rotspartijen, meren, wildwaterrivieren en door pittoreske dorpjes. Het gebied is bekend van onder anderen de Tulpenrally. De toertochten beginnen en eindigen bij de camping en zijn duidelijk beschreven met opdrachten tussendoor. Naast de ritten is er voldoende tijd over voor je eigen invulling van de vakantie.
En je hoeft ’s avonds niet te koken :) Een lokale kok zorgt voor afwisselende diners die in de gezamenlijke ruimte geserveerd worden. En daarnaast gaan we ook nog een keer uit eten. Op vrijdag sluiten we de week af met een feestelijk diner en de prijsuitreiking.

Aanmelden
Er kunnen maximaal 25 Mini’s mee dus snel inschrijven is van belang. Wil jij deze gezellige reis niet missen? Zet de datum dan nu in je agenda en stuur ons je mailadres via https://www.minisevenclub.nl/evenemente ... -mini-tour . Jij krijgt dan als eerste bericht als de laatste details bekend zijn en de inschrijving open gaat.

Meer weten?
Neem dan contact op met Henk en Joséphina de Bondt via [email protected] of Natascha via [email protected]. Of hou https://www.facebook.com/events/679361422551019/ in de gaten.
Afbeelding

Terug naar “Events 2020”