Samenwerking NewMINIclub en MyRouteApp

Algemene nieuwsberichten vanuit de beheerders van de NewMINIclub. Heb je vragen of opmerkingen omtrent deze nieuwsberichten mail ze dan naar [email protected]
Gebruikersavatar
MINIf57JCW
NMC Staff
NMC Staff
Contacteer:
Locatie: Wijchen
Berichten: 524
Lid geworden op: 17 jan 2006, 19:42
Nederland

Samenwerking NewMINIclub en MyRouteApp

22 mar 2022, 18:47

NewMINIClub Nederland & MyRoute-app gaan samenwerken en jullie profiteren daarvan.

Afbeelding

MyRoute-app is al jaren de grootste en meest bekende routeplanner van Nederland die door veel motorrijders en auto-clubs gebruikt wordt om reeds bestaande routes te downloaden, of om zelf nieuwe routes te maken. Wij hebben als club een life time abonnement op de MRA Routeplanner en maken onze routes met deze software.

Op hun site vindt je meer dan 1400 bestaande en gecontroleerde routes.

De MyRoute-app bestaat uit twee onderdelen, te weten,

> MRA Routeplanner
> MRA Navigation

Met de Routeplanner kun je zelf routes maken of bewerken en met het Navigation onderdeel kun je een bestaande route gemakkelijk op je telefoon of navigatie device downloaden en deze route vervolgens met gesproken begeleiding rijden.

We streven er als NewMINIClub naar om het rijden van routes voor jullie zo makkelijk mogelijk te maken, daarom ook de samenwerking met MyRoute-app.

Op woensdagavond 13 april om 20:00 uur geven zij voor onze club een exclusieve webinar, en daarin wordt alles behandeld wat er met deze producten mogelijk is en waarom dit het rijden van routes zoveel makkelijker maakt.

Dit webinar wordt via Zoom gegeven en is voor maximaal 100 personen toegankelijk. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar [email protected] maar let op, vol is vol.

Uiteraard zullen we dit webinar opnemen, zodat het ten alle tijden terug te zien is voor degene die er niet live bij aanwezig kunnen zijn.

Om deze samenwerking te vieren is er met MyRoute-app een blijvende actie afgesproken waarmee je 25% korting krijgt op zowel de MRA Routeplanner als de MRA Navigation app.

Normaal gesproken kost MRA Routeplanner €39 per jaar voor, nu is deze €29,25), MRA Navigation kost normaal €19,- per jaar en nu te verkrijgen voor €14,25 per jaar.

Deze korting is niet eenmalig, bij het verlengen van je abonnement krijg je deze 25% korting ieder jaar opnieuw.

Uiteraard hebben we als NewMINIclub Nederland reeds een eigen club pagina op MyRoute-app, daar kun je o.a. alle in het verleden reeds door ons gemaakte en gereden routes terug vinden.

De NewMINIclub pagina kun je vinden door op onderstaande link te klikken, op de pagina aangekomen klik je op deelnemen en na registratie ben je binnen op de NewMINIclub club pagina.

MINI-events is één van onze club sponsoren en tevens de partij die voor NewMINIclub routes maakt en organiseert, maakt ook gebruik van MyRoute-app.

Een eenvoudigere manier van de te rijden route op je mobiel downloaden en te rijden is er volgens ons niet. Een ander bijkomend voordeel is dat je vanaf nu ook geen bijrijder meer nodig hebt, die je verteld hoe de route loopt, je volgt hem nu eenvoudig via gesproken aanwijzingen.

Er zal uiteraard een duidelijke tutorial komen hoe 1 en ander in zijn werk gaat.

Download links na MyRoute-app Navigation
iOS (iPhone & iPad)
Android
The Most Dangerous Combination Since Nitro and Glycerine!
Afbeelding
MINI (F57) John Cooper Works Cabrio & MINI Cooper (R50)

Terug naar “Mededelingen van de beheerders”