Rallye Germania 2010 – Nieuw Duits Supercar Event

MR
Volledig MINI minded!
Volledig MINI minded!
Berichten: 3307
Lid geworden op: 21 feb 2007, 20:15
Locatie: Praag

30 mei 2010, 18:21

Voor degene die tijd hebben in hun drukke agenda, organiseert een goede kennis van me een event in het tweede weekend van juni.

Voor degenen die graag van rally's en supercars houden, is er een nieuw Duits supercar evenement specifiek voor exclusieve na-oorlogse sportwagens. Rallye Germania 2010 start op zaterdagmorgen de 12e juni 2010 in het midden van het Zwarte Woud in de buurt van de Titisee en de stad Freiburg.

Als deelnemer heb je een professioneel roadbook die je brengt door het Zwarte Woud, de Allgäu en het platteland van Salzburg. De twee-daagse route omvat het landschap van Zuid-Duitsland en Oostenrijk, maar ook bochtige en kronkelende landweggetjes. De Duitse Autobahn zal niet worden vergeten.

De route van de tweede dag zal de teams naar de Salzburgring circuit brengen. Daar kan met persoonlijke wagens op een racecircuit worden gereden. Instructeurs zijn beschikbaar. Dus je kunt kijken, leren en je nieuwe vaardigheden uitproberen op dezelfde dag.

De voertuigen die aanmerking komen moeten binnen één van de volgende categorieën vallen: Exclusieve sport-, Rallye-en / of GT's uit de naoorlogse tijdperk tot aan de dag van vandaag. Slechts twee of drie zitplaatsen zijn toegestaan, sedans zijn niet toegestaan om de exclusiviteit te waarborgen. De organisatie geeft de voorkeur aan merken als Porsche, Lamborghini, Ferrari, Audi, Bugatti en Pagani. De huidige line-up opgenomen in de rally omvat een Pagani Zonda, Bugatti Veyron, een aantal Porsche 911s en Ferrari's.

Natuurlijk rijdt GTspirit mee in de rally als exclusieve media partner. Mocht je iemand weten die interesse heeft of zou je zelf mee willen doen neem dan even contact met me op voor meer informatie.

Je vindt hier meer informatie: http://www.gtspirit.com/2010/04/26/rall ... car-event/
Plaats reactie

Terug naar “Events 2010”