heb dan zoveel haasbiefstuk,rosbief,rollades,varkenshazen,fondue en gourmet gezien.dat het hier in huis qua eten vrij simpel blijft(bedoel heb geen zin om uren in de keuken te staan).
zal wel iets van spagettie of lasagna worden,en 2de kerstdag de afhaal chinees
Kerstavond: Werken
Kerstdag: Naar de zee rijden (150km) daar eten met familie van mijn schoonbroer en daarna terug naar huis
2e kerstdag: werken
Oudejaarsavond: Werken tot 17, daarna eten met de familie en dan waarschijnlijk ergens nog heen gaan, is altijd last minute
Nieuwjaarsdag, niets Gewoon rusten
2de nieuwjaarsdag: werken
kerstmiddag: borrelen met vrienden @ my stamkroeg Mangu
1e kerstdag: diner met mn ouders @ Mangu
2e kerstdag: rusten eten, en 's avonds waarschijnlijk naar Nope is Dope...
Haha, een Mini Cooper Cabrio...ehhh....Camelio! Gave foto!! Been there...gaaf hè?
Leuk deze topic! Ik heb helaas niks te melden...zit al 2 weken oersaai te studeren. Moet uiterlijk 31.12.2008 examenopdracht per email inleveren. Als dat gelukt is: dubbel champagne!
en wat heeft iedereen gegeten met kerst ???
nieuwsgierig zeg maar....
bij mij is t geworden:
Na 3 glaasje kir royal
- Rozet van huisgerookte wildzwijn’s haas met een chutney van
veenbessen en cranberry’s
- Terrine van eendenlever met zwarte truffel schaafsel
- Zeetongrolletje met een mousse van gerookte paling met knapperige
ham van het kloostervarken
- Halve kreeft met een sabayon van vanillerum en risottorijst
- Gepocheerde hertenrugfilet op een brandade van Twents nagelhout met een saus van bospaddenstoelen en verse vijgen
- Duo van kaas met cheesecake van mascarpone, blue stilton en bramen
en een mandje van krokante Pecorino gevuld met een crème van
Rijpenaar geserveerd met een stroop van rode ui, druiven en rode port
- Mojito granité met een taart van pure gesmolten chocolade en een
ganache van witte chocolade en karamel
en tussen elke gang een kleine amuse....
poehee....met elke gang een ander wijntje en evt bijschenken........
aan t eind van de avond was ik kacheltje....