het is zeker een super app. ik heb iedereen die ik ken ermee aangestoken.
Maar voor de mensen die rustig willen bbq is dit geen uitkomst, je kolen zijn geheid binnen 15 min gloeien heet, dus eerst voorborrelen en vol proppen met stokbrrod zit er niet bij!!!
gr.
Floris
Tip om de bbq aan te steken?
- florisvandam
- Volledig MINI minded!
- Contacteer:
- Locatie: Voorhout
Bericht
Ook het gevoel dat je teveel premie voor je MINI verzekering betaalt!!!
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
- florisvandam
- Volledig MINI minded!
- Contacteer:
- Locatie: Voorhout
Bericht
Ze zijn er allemaal gelukkig nog maar bedoelde aangestoken op een andere manier he
Je bent al vroeg scherp hoor Ida, goed geslapen zeker!!!

Je bent al vroeg scherp hoor Ida, goed geslapen zeker!!!
Ook het gevoel dat je teveel premie voor je MINI verzekering betaalt!!!
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
- Peter
- Volledig MINI minded!
- Locatie: Roelofarendsveen
Bericht
Ik heb voor de weber 2 metalen steunen die ik op het onderste rek kan zetten zodat we maar een klein gedeelte gebruikt als we met z'n drieen BBQ'en. Ideaal! Als we dan met z'n zessen of meer BBQ'en zoals een paar weken geleden met Tony (Miniboard), Ton en Henny dan haal ik de steunen weg.
Succes!!
Dit klopt aardig maar je moet bij puntje 3 houtskool gebruiken en na ongeveer 20 minuten er een laag briketten overheen doen. Als die dan smeulen/gloeien dan kan je gaan BBQ'en.Arjan schreef:@ Peerkie:
Okey! dan is het makkelijk.
* Koop een fles aanmaakvloeistof
* Zet de onderste schuif (onder je Weber) voor 3/4 open
* Doe kolen op het onderste rooster leggen van je Weber
* Verdeel de kolen gelijkmatig over het onderste rooster
* Spuit aanmaakvloeistof over de kolen (mag best wel een beetje veel zijn)
* Steek dan meteen de kolen aan.
* Laat het vuur branden totdat het vanzelf uitgaat.
* Daarna krijg je de smeulfase van de kolen (dat voel je wel)
* Bon appetit!
Ik heb voor de weber 2 metalen steunen die ik op het onderste rek kan zetten zodat we maar een klein gedeelte gebruikt als we met z'n drieen BBQ'en. Ideaal! Als we dan met z'n zessen of meer BBQ'en zoals een paar weken geleden met Tony (Miniboard), Ton en Henny dan haal ik de steunen weg.
Succes!!
- horn
- Be Mini
Bericht
ik gooi altijd een zwikkie kolen in een emmer en dan een laagje spiritus erin. dat laat ik een uurtje intrekken, gooi ik in de bbq en steek het aan. meteen aan, no probs.
heb overigens nu een barbecook (die eruit ziet als een weber), en dat is 'the best of both worlds'. Krant erin, 10 minuten uitgerookt worden (inderdaad
) en dan anderhalf uur mooi vuur om te bbq'en.
heb overigens nu een barbecook (die eruit ziet als een weber), en dat is 'the best of both worlds'. Krant erin, 10 minuten uitgerookt worden (inderdaad

Het leven heeft geen zin
Nou, ik toevallig wél!

Nou, ik toevallig wél!

- Pretty Cooper
- Bling-Bling Queen
Bericht

-The MINI is simply too beautiful to be true-
Je moet gewoon Horn uitnodigen
Die weet wel wat een goed fikkie is
Sorry, Horn is mss niet leuk 

Die weet wel wat een goed fikkie is



-The MINI is simply too beautiful to be true-
- grand_cru
- Be Mini
- Contacteer:
- Locatie: Roeselare
Bericht
Ik heb al jaaaaaren (+/- 10 jaar) een barbecook die ik met een simpel krantenblaadje en wat geduld aanmaak. Aanmaakblokjes, spiritus of andere brandstoffen zijn echt overbodig en NOT DONE bij de bbq freak
! Wie die bbq niet op natuurlijke wijze in de fik krijgt moet maar even blijven oefenen
Snap je nu waarom ik liever niet in NL gevraagd wordt voor een bbqhorn schreef:ik gooi altijd een zwikkie kolen in een emmer en dan een laagje spiritus erin. dat laat ik een uurtje intrekken, gooi ik in de bbq en steek het aan. meteen aan, no probs.
heb overigens nu een barbecook (die eruit ziet als een weber), en dat is 'the best of both worlds'. Krant erin, 10 minuten uitgerookt worden (inderdaad) en dan anderhalf uur mooi vuur om te bbq'en.

Ik heb al jaaaaaren (+/- 10 jaar) een barbecook die ik met een simpel krantenblaadje en wat geduld aanmaak. Aanmaakblokjes, spiritus of andere brandstoffen zijn echt overbodig en NOT DONE bij de bbq freak



- florisvandam
- Volledig MINI minded!
- Contacteer:
- Locatie: Voorhout
Bericht
kijk wat zei ik je Peerkie, echt een goede uitvinding van WEBER!!!!
Hoop dat je er veel BBQ-plezier mee mag beleven.
gr.
Floris
Hoop dat je er veel BBQ-plezier mee mag beleven.
gr.
Floris
Ook het gevoel dat je teveel premie voor je MINI verzekering betaalt!!!
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
- horn
- Be Mini
Bericht
met mijn porsche destijds ging het een stuk handiger...
jawel hoor. bedacht zelf ook later dat het wellicht niet zo handig was om in dit topic ergens op te reageren...Pretty Cooper schreef:Je moet gewoon Horn uitnodigen![]()
Die weet wel wat een goed fikkie isSorry, Horn is mss niet leuk
met mijn porsche destijds ging het een stuk handiger...

Het leven heeft geen zin
Nou, ik toevallig wél!

Nou, ik toevallig wél!

Onze sponsors